Точилото за ножове на Boker от серията Solingen е компактно и леко. Разполага с гумирани опорни крачета от двете страни, които осигуряват безопасна употреба. От едната страна е разположено карбидно точило, на което лесно може да се заточи и по-затъпено острие, а от другата страна са керамични пръти за фина настройка и изглаждане на обновеното острие. ... |
|
Кухненският нож на Boker е подходящ за деликатно рязане на домати. Разполага с твърдо острие с дебелина 1.6 mm, изработено от хром-молибден-ванадиева сплав, която е предназначена за направата на първокласни кухненски ножове. Майсторската изработка на Solingen гарантира оптимизирана структура и острие, закалено до 58 HRC. Ножът е устойчив на влага и замърсявания и е подходящ за използване в професионална кухня. А за по-дълъг експлоатационен живот, след традиционното ръчно заточване, острието му се полира. Ножът е с дължина на острието 120 mm и обща дължина 230 mm. ... |
|
Кухненският нож Сантоку на Boker е с универсално приложение и е подходящ за месо, риба и зеленчуци. Разполага с твърдо острие, изработено от хром-молибден-ванадиева сплав (X50CrMoV15), която е предназначена за направата на първокласни кухненски ножове. Майсторската изработка на Solingen гарантира оптимизирана структура и острие, закалено до 58 HRC. Заобленият гръб на острието прави ножа лесен и приятен за боравене във всяка позиция, както и предотвратява неприятния натиск при продължителна работа върху ръката. А сигурното захващане предпазва потребителя от наранявания в случай на подхлъзване. Ножът е устойчив на влага ... |
|
Брадвата Appalachian на Boker Magnum е подходяща за използване в гората, на лагер, за домашно огнище и други. Разполага с шлайфана глава, която е изработена от въглеродна стомана 1055 и острие с дебелина 20 mm. Долният връх на острието с дължина 10.5 cm може да се използва като накрайник за струговане на парчета дърво. Брадвата е снабдена с дръжка, която е изработена от американска дървесина хикори с дълги влакна и е с двойно закрепване - дървен клин и стоманена втулка. Общата дължина на брадвата е 50 cm и има кожена каишка. Характеристики: материал: на острието - стомана 1055 на дръжката - дърво обща дължина ... |
|
Точилото Manufaktur Diamond Sharpening Pencil на Boker от серията Solingen е компактно и леко и има формата на химикалка. Покрито е с индустриални диаманти и съчетава конична и цилиндрична страна с плоска контактна повърхност и жлеб за заточване на рибарска кука в най-малък формат. Цилиндричната страна е подходяща за всички ножове с прави стоманени остриета, докато коничната се използва за назъбени остриета. Изработено е от алуминий и разполага с капачка за затваряне. Точилото е снабдено с щипка от пружинна стомана за лесно закачане. ... |
|
Масатът Ceramic Grinding Stick на Boker от серията Solingen е подходящ за заточване на всички видове ножове със стоманено острие, както и кухненски ножове. Разполага с овална стоманена тръба, която е устойчива на счупване и е с дължина 25 cm. Масатът е оборудван с халка за окачване и издръжлива черна пластмасова дръжка. ... |
|
Масатът Diamond Grinding Stick на Boker от серията Solingen е подходящ за заточване на всички видове ножове със стоманено острие, както и кухненски ножове. Разполага с диамантено покритие със средна абразивност и е с дължина 28 cm. За поддържане на индустриалното диамантено покритие се използва устойчива на счупване овална стоманена тръба. Масатът е оборудван с халка за окачване и издръжлива черна пластмасова дръжка. ... |
|
Кухненските ножове на Boker са подходящи за рязане както на плодове и зеленчуци, така и на хляб. Изработени са от висококачествена неръждаема стомана и разполагат с остър назъбен ръб. Снабдени са с дръжка с ергономична форма, която осигурява здрав захват, благодарение на грапавата си повърхност. Ножовете са с дължина на острието 105 mm и обща дължина 210 mm. ... |
|
Отварачката Balisong Black на Boker от серията Magnum е подходяща за използване в кухнята или на пикник и е предназначена за отваряне на бутилки. Има стоунуош финиш и е с дължина 21 cm. Отварачката предлага функцията и вида на нож тип пеперуда, но без острието. ... |
|
Комбинираният брус Korund на Boker от серията Solingen е изработен от корундов камък и е предназначен за заточване на всички видове остриета на ножове, което го прави незаменим за всеки дом. Точилото разполага с 2 страни (размер 240/1000), като едната му страна е предназначена за предварително шлифоване, а другата е за окончателно шлифоване. Брусът е с дължина 18 cm. ... |
|
Кухненският нож на Boker е подходящ за рязане както на плодове и зеленчуци, така и на хляб. Изработен е от висококачествена неръждаема стомана и разполага с остър назъбен ръб. Ножът е с дължина на острието 105 mm и обща дължина 210 mm. ... |
|
Кованият нож на Boker е предназначен за универсална употреба. Подходящ е както за рязане на малки и големи зеленчуци, така и за месо. Изработен е от хром-молибден-ванадиева сплав, която е предназначена за направата на първокласни кухненски ножове. Майсторската изработка на Solingen гарантира оптимизирана структура и острие, закалено до 58 HRC. Освен това ножът разполага с широко и дълго острие с тънък връх. Заобленият гръб на острието прави ножа лесен и приятен за боравене във всяка позиция, както и предотвратява неприятния натиск при продължителна работа върху ръката. Ножът е устойчив на влага и замърсявания и е ... |