
Доставка за | АсеновградИзбери друго населено място | |
Цена за доставка | До автомат на  BOX NOW : 1.99 лв. До офис на Еконт: 5.49 лв. До адрес: 4.99 лв. | |
Опция преглед | Да, при всяка доставка до адрес или офис. | |
Дати за доставка | 23‑04‑2025 г. или 24‑04‑2025 г. | |
Основни параметри: ![]() | ||
Продукт | #445-120-395 | |
Наличност | Да, на склад при доставчик ![]() Физически е наличен при доставчик на store.bg | |
Марка | Plasmon | |
Официален сайт на Plasmon | www.plasmon.it » | |
EAN | 8001040421178 | |
Категории | ||
За възраст | Над 6 месеца | |
Тегло с опаковката | 0.300 kg |
|
![]() |
Инстантна безмлечна каша с пшеничен грис Plasmon200 g, за 6+ месеца Доставка:
![]()
Основни параметри:
![]()
|
Хранителна информация | за 100 g сух продукт |
Енергийна стойност | 1579 kJ / 372 kcal |
Мазнини | 1.6 g |
- от които наситени мастни киселини | 0.3 g |
Въглехидрати | 75.8 g |
- от които захари | 6.3 g |
Влакнини | 3.8 g |
Белтъци | 11.8 g |
Сол | 0.01 g |
Калций | 500 mg |
Ниацин | 12 mg |
Пантотенова киселина | 4.3 mg |
Фосфор | 450 mg |
Витамин B2 (Рибофлавин) | 1.4 mg |
Витамин B1 (Тиамин) | 1 mg |
Витамин B6 | 0.8 mg |
Витамин C | 45 mg |
![]() ![]() |
Ако искаш да си първият дал мнение за този продукт, направи го сега! |
Важна информация! Мненията, които най-добре описват продукта, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. За да видиш всички останали мнения, натисни бутона "Покажи всички мнения". Без предупреждение ще бъдат изтривани коментари с обидно, расистко, клеветническо или друго съдържание, което нарушава добрия тон.![]() |
|
© 1999 - 2024 store.bg всички права запазени - Общи условия | Политика за личните данни Използваните в представянето на продукта "Инстантна безмлечна каша с пшеничен грис Plasmon - 200 g, за 6+ месеца" текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. |