В учебника са разгледани всички въпроси, свързани с обслужването в заведенията за хранене и развлечения: материалната база на технологичния процес, използваните средства в обслужването, участващият в процеса на обслужването персонал (в т.ч. атестацията и поведението му), отделните елементи на този процес (включително начините на сервиране), обслужването при различни случаи, заведения и системи, самообслужването, организацията и функционирането на бара (вкл. смесените напитки - характеристика, технология, сервиране), гостите и проучване на потребителското мнението, електронно-изчислителната и компютърната техника в ... |
|
Това е учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати. Предназначен е за ползване в професионалните гимназии по туризъм. Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2023/2024 г. Ако имате нужда от подвързия за различни формати учебници, тетрадки и учебни помагала, посетете нашата специална секция Подвързии. ... |