Две деца се запознават в стая за игри в една болница в края на 80 -те години. Едното придружава болната си сестра, а другото се възстановява след тежка катастрофа. Дните и месеците са дълги на такова място. Общата им любов към видеоигрите се превръща в споделен свят - на забавление, бягство от реалността и ожесточена конкуренция. Но това време скоро приключва. Когато двамата се срещат няколко години по-късно, всички тези спомени ги връхлитат. Искрата е моментална и те започват да работят над това, което обичат - да правят игри, които да радват, предизвикват и увличат играчите, и едновременно с това в дигиталните светове ... |
|
Editor: Phoebe Gloeckner. Series editor: Bill Kartalopoulos. ... "I love comics. Comics is (Comics are?) a perfect language, robustly evolving and expanding like any other living language," writes Phoebe Gloeckner in her Introduction to "The Best American Comics 2018". This year's collection includes work selected from the pages of graphic novels, comic books, periodicals, zines, online, and more, highlighting the kaleidoscopic diversity of the comics language today. "The Best American Comics 2018" includes: Gabrielle Bell; Tara Booth; Geof Darrow; Guy Delisle; Emil Ferris; Julia ... |
|
The Ultimate Acoustic Anthems. ... |
|
Съставител: Елена Кръстева. ... Конопида със сирене, Спаранги Louis XV или Омелета с домати са само част от над 400 ястия от българската кухня през XIX век, чиито рецепти ще откриете в тази книга. Съветите са взети от страниците на нашата преса след Освобождението и се публикуват за първи път оттогава. Те не само показват какво е влизало в стомаха на строителите на съвременна България, но и какви са били техният бит и език и как са се променили след това."Разгърнах тази книга с любопитство, а я затворих с усещането за изпитано удоволствие. Вие, читателите, ще се почувствате като кулинарни археолози, които ровят в ... |